Systemen bouwen doen we nog steeds zelf !

Vanaf onze start in 1996 hebben wij onze PC’s altijd zelf gebouwd. Wij hebben dit altijd gedaan, en doen dit nog steeds, met uitsluitend 1e kwaliteit A-merk onderdelen. Hierdoor kunnen we zonder enige twijfel zeggen dat wij kwalitatief en prijstechnisch zeker niet onder doen  voor gerenomeerde  merken als HP, Dell, Acer, Packard Bell etc. etc. Vele van onze systemen hebben de afgelopen 25 jaar hun diensten bewezen in vele West-Friese huishoudens. Bijna altijd naar volle tevredenheid van onze klanten.

Onze Systemen

Al onze PC’s kunnen op onderdeel-niveau aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Onze ervaring is dan ook dat dat bijna al gebeurd. Hieronder vind u een aantal basissystemen die misschien precies zijn wat u zoekt. Als uw droom-PC er niet tussen staat: neem contact met ons op dan sturen wij u een offerte voor uw droom-PC !

Budget Line

Dit zijn onze zeer gunstig geprijsde basiscomputers voor iedereen die een eenvoudige, goede en snelle PC zoekt zonder toeters en bellen. Ideaal voor Internetten, E-mailen, Office (Word, Excel, Outlook etc.), Internetbankieren en media-streamen (Youtube,  Netflix, ZiggoGo, Spotify etc.)

Prijs : € 459,=

PC Wereld Intel Core i3 Topper

Premium Line

Dit zijn onze zeer complete en uitgebreide PC’s voor iedereen waarvan het “een onsje meer” mag zijn. O.a. geschikt voor alles wat je met een Budget Line PC kan doen, maar ook voor Foto-, Film- en Muziek-bewerken en het branden van DVD’s.

Premium Line Intel Core i5 12400

Prijs : € 669,=

Gaming Line

Voor het spelen van moderne games heb je een PC nodig met een snelle Processor, veel werkgeheugen en een goede videokaart. Onze game-PC’s zijn geschikt om de meeste moderne games te spelen, maar voor wie het onderste uit de kan wil : u kunt het bij ons zo gek maken als uzelf wil.

Prijs : € 1069,=

PC Wereld Intel Game Systeem

Extremium

Onze meest complete, meest stille,  meest uitgebreide, meest snelle, meest complete PC die we hebben. De kast is geluids-geïsoleerd en samen met de superstille BeQuiet voeding en de waterkoeling zorgt dit voor de stilste PC die we kunnen leveren. Ondanks dit lage geluidsniveau zit er onder de motorkap voldoende power voor de meest extreme toepassingen : vandaar de naam ! Met een i9 processor, 32 GB geheugen en voldoende opslag-capaciteit (250GB + 2000GB) sla je de plank nooit mis.

PC Wereld Extremium PC

Prijs : € 1569,=